ΠΑΜΕ ......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΜΕ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΜΕ !!!

Οι 5 όροι του new deal

Η νέα συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει:

1 Τη στήριξη των φτωχών στρωμάτων. Τα τρία μέτρα που έχει εξαγγείλει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι το επίδομα θέρμανσης, το έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους και η επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες.

Στις αιτιάσεις της κυβέρνησης ότι το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται πράγματα που είναι εκτός των δυνατοτήτων της οικονομίας, η απάντηση της Χ. Τρικούπη είναι ότι «αυτά στοιχίζουν ένα δισ. ευρώ το χρόνο. Μας λέει ο κ. Αλογοσκούφης ότι δεν υπάρχουν χρήματα, όμως προσφέρει στις τράπεζες ένα πακέτο 28 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα έξι θα πάνε για ενίσχυση της διατραπεζικής αγοράς και δίνονται χωρίς καμία εγγύηση».

2 Ενα δίκαιο φορολογικό σύστημα, που θα ανακουφίζει τους αδύναμους, θα μεταφέρει πόρους στον κοινωνικό τομέα ώστε να δημιουργηθεί δίχτυ προστασίας στους μη έχοντες και ταυτοχρόνως θα πριμοδοτεί τις επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν σε παραγωγικές επενδύσεις και θα μειώσουν την ανεργία.

Στη λογική αυτή εντάσσεται και η πρόταση «να υποχρεωθούν οι τράπεζες να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως αντάλλαγμα της ενίσχυσής τους από το κράτος».

3 Ισχυρή παρουσία του δημόσιου τομέα. Μετά την απαξίωση του νεοφιλελεύθερου ιδεολογήματος «ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό και ό,τι είναι δημόσιο είναι κακό», απαιτείται η συζήτηση να επικεντρωθεί στις πολιτικές που θα αναβαθμίζουν την παρουσία του κράτους στην οικονομία. Πρέπει, υπογραμμίζουν στο ΠΑΣΟΚ, να δοθεί έμφαση στις δημόσιες επιχειρήσεις που παράγουν δημόσια αγαθά μέσω της δημιουργίας δικτύων και συμβάλλουν στην αύξηση της απασχόλησης και σε έργα στην περιφέρεια.

4 Συντονισμός με τις άλλες χώρες της Ε.Ε. ώστε να υπάρξει χαλάρωση του ασφυκτικού πλαισίου σταθερότητας: Η εμμονή σε μία γραμμή που είχε σχεδιαστεί για να υπηρετήσει άλλες καταστάσεις είναι δογματισμός και θα επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα, είπε στην «Κ.Ε.» ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου.

5 Παρέμβαση ώστε να υπάρξει αποτελεσματική δράση των οργάνων που εποπτεύουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Στη Χ. Τρικούπη τονίζουν ότι το έλλειμμα συντονισμού είναι μεγάλο, ενώ δεν επιβάλλονται ποινές στις περιπτώσεις κερδοσκοπικών παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙΣΟΥ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙΣΟΥ
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

live.pasok.gr

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΥ ΝΙΚΗ

Eurokinissi
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε πρόσφατη ομιλία του
Αθήνα

«Έχω εντολή νίκης και αλλαγής» ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΕΑΝ......ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, TO ΣΗΜΕΡΑ ΤO ΠΟΛΕΜΑΜΕ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΕΑΝ......ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, TO ΣΗΜΕΡΑ ΤO ΠΟΛΕΜΑΜΕ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Η ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ...ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

Η ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ...ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ Μ'ΑΚΟΥΣ

ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ Μ'ΑΚΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ,ΣΙΩΠΩ.

κατα τ΄αλλα ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Ετσι για να δημιουργουνται εντυπωσεις,
Πολιτικη παιδεια των Σκυλιων και της Μαντροκουλτουρας
και του Τσοπανου που κοιμαται και δεν πειρε χαμπαρι τι τραβαει ο Λαος
εκεινων που...
Σαν Σκυλια γαβγίζουν αλλα δεν δαγκώνουν!!!

AΛΗΘΕΙΕΣ

H δήλωση του υπουργού Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη: «Ανθρωποι είμαστε και η Ν.Δ. δεν είναι κόμμα αγγέλων...».


ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΕΔΡΕ ......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ !!! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΙΟΣ
ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦΠΟΛIΤΙΚΗ ΚΑΙ...ΦΩΣ

Όταν ο κ. Καραμανλής λέει "όλα στο φώς" εννοεί "όλα στο αρχείο" - Δήλωση Ντ. Ρόβλια
Συνφωνουμε εαν και μονο βαλουν και την Ν.Δ. στο ΑΡΧΕΙΟ.
τοτε εμεις θα δουμε ολοι το φως .