ΠΑΜΕ ......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΜΕ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΜΕ !!!

Επίσκεψη Παπανδρεου στο Ι.Τ.Ε στο Ηράκλειο
Πρόταση από το ΠΑΣΟΚ για έξοδο από την κρίση
Να γίνει πιο ελαστικό το Σύμφωνο Σταθερότητας προκειμένου να πάρουν ανάσα τόσο οι ευρωπαϊκές οικονομίες όσο και η ελληνική, προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ζήτησε παράλληλα να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και να δημιουργηθεί ένα κοινό Ευρωπαϊκό Ταμείο που θα επενδύει στο μέλλον. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξάλλου, ανακοίνωσε σειρά μέτρων που προτείνει το κόμμα του, στα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η επαναφορά του αφορολόγητου για ελεύθερους επαγγελματίες, η κατάργηση των τεκμηρίων και η ενεργοποίηση μηχανισμών για πάταξη της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας.
’’Ένα πρώτο, αλλά μικρό βήμα για ένα μεγάλο πρόβλημα έκανε χθες η Ευρωπαϊκή Ένωση’’, δήλωσε εξάλλου από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών, που έλαβαν την Κυριακή. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι απαιτείται από την Ευρώπη μια νέα πολιτική για να δοθεί απάντηση στα προβλήματα, η οποία θα επενδύει στην ανάπτυξη και δεν θα φορτώνει τα βάρη στα μικρά και μεσαία εισοδήματα, αλλά θα τα προστατεύει και θα τα ενισχύει. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης, ότι ο ίδιος ανέμενε μια πιο ουσιαστική παρουσία από την ελληνική Κυβέρνηση, η οποία ευθύνεται για τα αδιέξοδα που ζει ο Έλληνας πολίτης και τα οποία επιδεινώνονται λόγω της πολιτικής της Κυβέρνησης που δεν έχει τη βούληση και δεν μπορεί να τα λύσει.
Γι’ αυτό πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου ο λαός ζητά αλλαγή πορείας, μια πορεία την οποία εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε. Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνάς της Κρήτης, όπου ενημερώθηκε από το επιστημονικό προσωπικό και ξεναγήθηκε στα επιμέρους τμήματά του. Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνεχάρη το Ίδρυμα και τόνισε ότι αυτό που είδε ο ίδιος αποδεικνύει ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της έρευνας, της καινοτομίας, της δημιουργίας, η Ελλάδα της αξίας. Ο τόπος, πρόσθεσε, δείχνει ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που νομίζουμε και ανέλαβε τη δέσμευση ως Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ να επενδύσει σημαντικά στην Ελλάδα της αισιοδοξίας και της αξιοπρέπειας, ενισχύοντας με 7% επί του ΑΕΠ την παιδεία και την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙΣΟΥ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙΣΟΥ
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

live.pasok.gr

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΥ ΝΙΚΗ

Eurokinissi
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε πρόσφατη ομιλία του
Αθήνα

«Έχω εντολή νίκης και αλλαγής» ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΕΑΝ......ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, TO ΣΗΜΕΡΑ ΤO ΠΟΛΕΜΑΜΕ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΕΑΝ......ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, TO ΣΗΜΕΡΑ ΤO ΠΟΛΕΜΑΜΕ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ



Η ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ...ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

Η ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ...ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ Μ'ΑΚΟΥΣ

ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ Μ'ΑΚΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ,ΣΙΩΠΩ.

κατα τ΄αλλα ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Ετσι για να δημιουργουνται εντυπωσεις,
Πολιτικη παιδεια των Σκυλιων και της Μαντροκουλτουρας
και του Τσοπανου που κοιμαται και δεν πειρε χαμπαρι τι τραβαει ο Λαος
εκεινων που...
Σαν Σκυλια γαβγίζουν αλλα δεν δαγκώνουν!!!

AΛΗΘΕΙΕΣ

H δήλωση του υπουργού Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη: «Ανθρωποι είμαστε και η Ν.Δ. δεν είναι κόμμα αγγέλων...».


ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΕΔΡΕ ......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ !!! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΙΟΣ
ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ



ΠΟΛIΤΙΚΗ ΚΑΙ...ΦΩΣ

Όταν ο κ. Καραμανλής λέει "όλα στο φώς" εννοεί "όλα στο αρχείο" - Δήλωση Ντ. Ρόβλια
Συνφωνουμε εαν και μονο βαλουν και την Ν.Δ. στο ΑΡΧΕΙΟ.
τοτε εμεις θα δουμε ολοι το φως .